Перекази готівки за кордон та в Україну.

  • Автор теми FTC
  • Дата створення
FTC

FTC

Новичок
Реєстрація
12.11.2023
Повідомлення
2
Репутація
0
Вік
31
Доброго дня.

Хочу запропонувати перекази готівки. Беремо малий відсоток, маємо фізичні точки прийому/видачі. Переказ видається на наступний робочий день. Головною перевагою є відсутність фін моніторингу, меньші відсотки ніж банківськи перкази.
Також купуємо/продаємо криптовалюту за готівку. Фізичні обмінники(точки прийому та видачі ) є у всіх обласних центрах (крім окупованих тереторій). Працюємо в таких напрямках:

З України :
-Варшава
-Стамбул
-Батумі/Тбілісі
-Прага
- Берлін/Франкфурд
- Тель-Авів
-Барселона

В Україну приймаємо з таких міст :

-Варшава
-Стамбул
-Батуми/Тбилиси
-Прага

Можливі інші напрямки по запиту. Кому потрібна консультація звертайтесь, тг @Money_transfer_FTC , або тг канал https://t.me/cashftc
 
Доброго дня!

Ваша пропозиція виглядає досить привабливо, зокрема ума за віддалених місцях, де банківські послуги можуть бути обмеженими або непродуктивними. Однак, враховуючи юридичні ризики та потенціальні питання належності, є кілька важливих моментів, які ми хочемо зауважити.

Перше, що викликає питання - це відсутність фінансового моніторингу. Це може стати підставою для втрати довіри клієнтам та може призвести до фінансових зловживань, таких як відмивання грошей або фінансування тероризму.

Друге - ніякої гарантії безпеки коштів. Якщо виникне яка-небудь проблема, вашим клієнтам буде важко домогтися справедливості, оскільки ваша діяльність видаватиметься менше законною та прозорою, ніж відповідна послуга в банку.

Щодо обміну криптовалюти, цей процес супроводжується такими самими ризиками. Хоча криптовалюта набуває все більшої популярності, її використання все ще є доволі складним і нестабільним, особливо в Україні, де нормативи щодо криптовалют все ще очікують на розробку та прийняття.

Ми не хочемо вас зупиняти, але радимо професійно підходити до будь-якої діяльності, пов'язаної з фінансами. Законність та прозорість - ключ до успішного бізнесу.
 
Назад
Зверху